Τετάρτη  5  Αυγούστου    Ανατολή Ηλίου - Sunrise 06:31  Δύση Ηλίου - Sunset 20:29 - Διάρκεια ημέρας: 13 ώρες, 57 λεπτά   |       English version  IN ENGLISH A
meteo.gr Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ερωτηματολόγιο του Meteo - Επισκόπηση απαντήσεων

Πριν από λίγο καιρό το Μeteo  ζήτησε  για πρώτη φορά τη γνώμη σας με στόχο οι υπηρεσίες που καθημερινά εσείς χρησιμοποιείτε να γίνουν ακόμη καλύτερες.

Κατ'  αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εντυπωσιακή συμμετοχή σας.  Μέσα σε δύο μόνο ημέρες περισσότερα από 2.700 άτομα αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.

Μάλιστα περισσότερα από 700 άτομα αφιέρωσαν ακόμα περισσότερο χρόνο και έγραψαν  αναλυτικά σχόλια, παρατηρήσεις, κριτικές, προτάσεις για βελτίωση, ακόμα και παράπονα.

Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένα στατιστικά από τις  20 ερωτήσεις που απαντήθηκαν. Περισσότερα για τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο στον συνδεσμο: Download questionnaire1.pdf

 

Σχεδόν το 70% των ατόμων που συμμετείχαν, επισκέπτονται το Meteo τουλάχιστον μια φορά την ημέρα:

Σημαντικό είναι το πόσο χρήσιμες για τους επισκέπτες μας είναι οι προγνώσεις που υπάρχουν στο Μeteo: πάνω από 90% θεωρεί πολύ χρήσιμες ή χρήσιμες τις προγνώσεις του Μeteo για τις καθημερινές δραστηριότητες του αλλά και όταν έχει να προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα που εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.

 

 

Θεωρούμε ως την πιο σημαντική απάντηση όλου του ερωτηματολογίου την απάντηση στην ερώτηση: "Σε ποιον βαθμό εμπιστεύεσαι το Μeteo;"

 (κλίμακα 0-10,  0=καθόλου , 10=απόλυτα)

Το 78% απάντησε 7, 8, 9 και 10 κάτι που δείχνει ότι οι χρήστες εμπιστεύονται το Μeteo και τις προγνώσεις του σε μεγάλο ή πολύ μεγάλο βαθμό.

 

Το 37% γνωρίζει ότι το Meteo έχει  λογαριασμό στο Facebook. Σήμερα το λογαριασμό του Meteo στο Facebook (@Meteo.gr) ακολουθούν περισσότεροι από 55.000 φίλοι. Ο λογαριασμός παρέχει καθημερινά πληροφορίες, καιρικές ειδήσεις αλλά και όμορφες φωτογραφίες που εσείς στέλνετε.

 

Τελειώνοντας, να αναφέρουμε ότι οι παρατηρήσεις, τα σχόλια, οι προτάσεις και οι κριτικές που στάλθηκαν ήταν σχεδόν 30 σελίδες και αναλύονται στην προσπάθεια να γίνει το Meteo ακόμα καλύτερο. Ήδη στο  http://sorokos.meteo.gr/ μπορείτε να δείτε μια πρώτη εικόνα από την νέα μορφή που σχεδιάζεται για το Μeteo.

 

Και πάλι σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, που είναι η καλύτερη βάση ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρει το Μeteo να είναι ακόμα πιο χρήσιμες!!!

 
Πατήστε εδώ για να δείτε το αρχείο άρθρων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 14°C
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ 15°C
ΛΥΚΟΧΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 15°C
ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ 15°C
ΛΑΓΚΑΔΙΑ 15°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 26°C
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ 26°C
ΒΑΪ 26°C
ΚΕΡΚΥΡΑ 25°C
ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ 25°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
 
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων: 20:18